Odštampajte ovu stranicu

Bojan Čukić: Svaka utakmica kvalifikaciona

Fudbaleri Moravca ORION su u duelu sa BSK Borčom nesrećno u završnici ostali bez dva boda.

Moravac ORION je u duelu sa BSK Borčom prošao put od sjaja do očaja. Posle jednog sata odlične igre, jedne od najboljih ove sezone, posle nekoliko propuštenih prilika za gol, Mrštančani su posle primljenog gola u 60. minutu stali i na kraju ostali bez dva boda.

- Ovo je i bukvalno sportska tragedija. Nikada u karijeri nisam doživeo ovako nešto. BSK je mlad sastav, ali i najslabiji protiv koga smo igrali ovog proleća. Dominirali smo čitav sat, postigli dva gola, trebali barem još dva. BSK je dao golove bez prave šanse. Posle prvog primljenog gola kao da je neka druga ekipa izašla na teren, kao da to nismo bili mi. Za promašaje smo na kraju brutalno kažnjeni i ostali smo bez dva boda - golgeter Moravca ORION Bojan Čukić je već stigao do brojke od 6 postignutih golova.

Šanse za opstanak nisu ni povećane ni umanjene, ali je ipak sve manje bodova u igri ?

- Sreća po nas pa su nam ostali rezultati išli na ruku. Sve ostalo utakmice kod kuće jednostavno moramo da dobijemo, i to će biti dovoljno za opstanak. Dolaze nam moj bivši klub Sloga iz Petrovca na Mlavi, Jedinstvo i Mačva i to su utakmice u kojima moramo da pružimo i više od svog maksimumuma ukoliko želimo opstanak. Svaka utakmica za nas je sada kvalifikaciona, a to znači da ćemo pokušati da svojimo koji bod i na gostovanjima. U subotu gostujemo Bežaniji, igrače ne poznajem, ali dobro znam trenera Vanića, sjajnog stručnjaka i već sada je jasno da će se u subotu igrati dobar fudbal - poručuje Bojan Čukić.