Gradonačelnik Leskovca posetio Moravac Orion

Gradonačelnik Leskovca posetio Moravac Orion

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić posetili su FK...

Škola fudbala Moravac ORION

Škola fudbala Moravac ORION

Postani deo najboljeg kluba u Jablaničkom okrugu !  

Teško, ali zasluženo na vrhu

Teško, ali zasluženo na vrhu

Intervju predsednika Stankovića "Sportu" i portalu "Sportska strana Juga.

Moravac ORION Pobednik Kupa FSJO

Moravac ORION Pobednik Kupa FSJO

Finale Kupa Jablaničkog okruga 14. maja

 • Gradonačelnik Leskovca posetio Moravac Orion

  Gradonačelnik Leskovca posetio Moravac Orion

  nedelja, 17 novembar 2013 17:45
 • Škola fudbala Moravac ORION

  Škola fudbala Moravac ORION

  nedelja, 24 novembar 2013 18:25
 • Teško, ali zasluženo na vrhu

  Teško, ali zasluženo na vrhu

  nedelja, 13 april 2014 20:19
 • Moravac ORION Pobednik Kupa FSJO

  Moravac ORION Pobednik Kupa FSJO

  ponedeljak, 05 maj 2014 10:32

SLEDEĆA UTAKMICA

Omladinska liga Srbije- 25. kolo

MORAVAC ORION - PARTIZAN

Subota 28. april u 16:30

Mrštane - SC ORION

Rukovodstvo kluba

 

Jovan Stanković, predsednik Upravnog odbora

Miodrag Stojiljković, generalni sekretar

SPORTSKI CENTAR ORION

Sportski centar "Orion" u Mrštanu dom je fudbalera Moravac Orion.

Uz odličan glavni teren, u 2012. godine izgradjena su još tri travnata terena čime ja zaokružen fudbalsko - trenažni kompleks koji s pravom nosi epitet najbolje na jugu Srbije.

U novoizgradjenu zapadnu tribinu ugradjeno je 15 tona gvoždja i 160 kubnih metara betona. Za ogradjivanje Sportskog centra bilo je potrebno 1.500 metara žičane ograde.

  • MRŠTANE

   MRŠTANEPostali smo simbol i ponos našeg Mrštana.

  • MEDIJI O NAMA

   MEDIJI O NAMAMoravac Orion je u proteklim godinama igrama, rezultatima i ulaganjima zaslužio pažnju sportske...

  • PUT DO USPEHA

   PUT DO USPEHAZa samo dve godine, Moravac Orion je prešao put od baraža u Jablaničkoj okružnoj ligi, do mesta u...

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić posetili su FK Moravac Orion.


Posetu Sportskom centru Orion gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je iskoristio da pruži punu podršku Fudbalskom klubu Moravac Orion pred start prolećne polusezone.

- Za lokalnu samoupravu ulaganje u sport je od velikog značaja, jer to predstavlja ulaganje u bolju i zdraviju budućnost svih nas, posebno naše dece i omladine, a od 16. marta sportski klubovi će moći da računaju i na prevoz jer u petak završavamo proceduru oko tendera za prevoz. Grad Leskovac ima velike planove. Želimo da u skoroj budućnosti dobijemo prvoligaša jer Leskovac to zaslužuje, a u ovom trenutku Fudbalski klub Moravac Orion je jedini koji to može da ostvari. Da bi došli do tog cilja moramo podržati FK Moravac zato što trenutno zauzima prvo mesto u Srpskoj ligi. Ovaj velelepni sportski kompleks govori o ozbiljnosti vlasnika kluba, ozbiljnosti svih koji su iz ovog kraja i o deci koja vredno i marljivo treniraju svakog dana. FK Moravac je jedini klub na nivou grada koji se više od 50 % finansira iz sopstvenih izvora. Zato će lokalna samouprava i u narednom periodu maksimalno podržati i pomoći u rešavanju svih problema da bi Fudbalski klub Moravac došao do željenog cilja, a to je ulazak u veći rang takmičenja. Svima u klubu i svima u Mrštanu želim puno uspeha, da ova plan koji realan i da što pre stignete do tog cilja. A onda da se za naredne dve godine zajedno kandidujemo da imamo superligaša - rekao je u Mrštanu gradonačlenik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Na lepim režima i željama, ali pre svega na jasnoj podrški zahvalio je prvi čovek kluba Jovan Stanković.

- Zahvaljujemo gostima, gospodinu Babiću, šefu poslaničke grupa SNS u Skupštini Srbije i gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću što su danas sa nama. Zahvaljujem gradonačelniku na podršci jer grad već skoro godinu dana stoji iza kluba i bez njegove podrške ne bismo uspeli da se klub iz jednog ovako malog mesta bori ravnopravno sa ekipama kakve su Radnički iz Pirota ili niški Sindjelić, da konkuriše i da se nalazi na pragu ulaska u Prvu ligu Srbije. Uz dogovor i podrška grada, uz zahvalnost pre svega gradonačelniku Cvetanoviću i gospodinu Nenadu Dimitrijeviću, imamo plan da za dve godine stvorimo jak tim, jaku ekipu i da posle ulaska u Prvu ligu postavimo sledeći cilj, a to je borba za plasman u Jele Super ligu. Po dogovoru sa gradom, ukolio udjemo u Prvu ligu, Fudbalski klub Moravac će na Gradskom stadionu u Leskovcu igrati svoje utakmice - naglasio je predsednik Moravac Oriona Jovan Stanković.

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Republike Srbije Zoran Babić i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović potom su u pratnji svog domaćina, predsednika Moravac Oriona Jovana Stanković obišli i novoizgradjene svlačionice ispod zapadne tribine, kao i pomoćne terenere u okviru Sportsko centra Orion u Mrštanu.